Lakritsipannacotta ja mansikka-rosmariinisalsa
Kesäinen jälkiruoka syntyy helpiosti Multi-hyytelösokerista. Pannacottaa voi maustaa mielensä mukaan. Kokeile vaikka sitruunankuorta tai tuoretta inkivääriä.
Lakritsipannacotta
kahdelle
2 dl kuohukermaa
1/2 dl Multi -hyytelösokeria
1 tl lakritsijuurijauhetta
Sekoita kerma, hyytelösokeri ja lakritsijuurijauhe kattilassa . Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin puoli minuuttia.
Jaa seos annosmaljoihin ja hydytä jääkaapissa.
Tarjoa mansikka-rosmariinisalsan kanssa.
Mansikka-rosmariinisalsa
1/2 l mansikoita
1/2 sitruunan mehu
1 rosmariininoksa
1-2 rkl hunajaa
Kuutioi mansikat ja riivi rosmariini. Sekoita ne keskenään ja purista joukkoon sitruunanmehua ja hunajaa. Hunajan määrä riippuu siitä, miten makeasta pidät.
Anna maustua tunnin verran ja tarjoa lakritsipannacottan kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti
Ajatustenvaihtoa ruoasta positiivisella pössiksellä. Älä möyhää, kiitos!