Uudenvuoden kestohitti: Nakit & perunasalaatti


Jouluhössötysten jälkeen moni aikoo ottaa uudenvuoden vastaan yhtä perinteisesti kuin joulunkin. Uutenavuotena nautitaan nakkeja ja perunasalaattia. Kyseiset tuotteet ovat olleet kaupan sisäänvetoartikkeli näinä päivinä jo lähes puoli vuosisataa.
Ohje tehty Herra Snellmannille.



Nakit ja perunasalaatin voi tarjota myös tortillakupista. 


Nakit ja saksalainen perunasalaatti

Herra Snellmanin Aito nakkeja
vehnätortilloita tai tortillaveneitä
SAKSALAINEN PERUNASALAATTI
8 kiinteää perunaa
vettä, suolaa
pieni sipuli tai punasipuli
2–3 rkl kapriksia
ÖLJYKASTIKE
2/3 dl öljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl karkeaa dijoninsinappia
1 tl sokeria
suolaa
mustapippuria
Keitä perunat kuorineen ja kuori kuumina Kuutioi perunat ja kaada päälle öljykastike. Se maustaa hyvin lämpimät perunat.
Silppua sipuli.  Sekoita sipulit ja kaprikset perunasalaatin joukkoon.
Kääri kuumennetut nakit perunasalaatin kanssa tortillaan tai tarjoa ne tortillakupista.



Nakkikuvausten backstagella kuvattiin iPhonella.




Kommentit

Näitä on luettu