Blondi testasi: Pelmenejä misoliemessä
Tämä pikaruoka syntyi, kun nälkä iski yllättäen ja puuntakaa. Eikä se tässä tapauksessa ollut lainkaan hullumpi juttu, sillä Blondin keittiössä kehkeytyi aikamoinen makujen ilotulitus olemassa olevista raaka-aineista. 10 minuutissa syntyvässä sopassa yhdistyvät niin venäläiset, japanilaiset- kuin thai-maut.
Liha-pinaatti pelmeneitä misoliemessä
2 annosta
1 pussi (400 g) pakastettuja liha-pinaatti-pelmeneitä (Deliciest)
1 pussi misokeittoaineksia (Yukata)
5 dl vettä
1 tl Sriracha-kastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
1/2 limetin menu
silputtua minttua/lehtipersiljaa/korianteria
Kiehauta vesi, lisää veden joukkoon miso-keittoainekset, chilikastike ja raastettu inkivääri.
Kun liemi kiehuu, lisää pakastepelmenit. Keitä noin viisi minuuttia tai kunnes pelmenit nousevat liemen pinnalle.
Mausta keitto limettimehulla ja silputuilla yrteillä. Tarkista suola.
Tarjoa heti.
![]() |
Tästä se ajatus sitten lähti. |
Liha-pinaatti pelmeneitä misoliemessä
2 annosta
1 pussi (400 g) pakastettuja liha-pinaatti-pelmeneitä (Deliciest)
1 pussi misokeittoaineksia (Yukata)
5 dl vettä
1 tl Sriracha-kastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
1/2 limetin menu
silputtua minttua/lehtipersiljaa/korianteria
Kiehauta vesi, lisää veden joukkoon miso-keittoainekset, chilikastike ja raastettu inkivääri.
Kun liemi kiehuu, lisää pakastepelmenit. Keitä noin viisi minuuttia tai kunnes pelmenit nousevat liemen pinnalle.
Mausta keitto limettimehulla ja silputuilla yrteillä. Tarkista suola.
Tarjoa heti.
![]() |
Ruoka oli pöydässä 10 minuutissa! |
Kommentit
Lähetä kommentti
Ajatustenvaihtoa ruoasta positiivisella pössiksellä. Älä möyhää, kiitos!