Meze - Lähi-idän herkkuja talvisiin illanistujaisiin
IViime vuonna postasin loppiaisena Himahellaan Lähi-idän mezestä. Aiheen kiehtovuus ei ole kadonnut vuodessa minnekään. Lähi-idän herkkujen uskotaan olevan myös iso ruokatrendi vuonna 2016. Käy vilkaisemassa!
Château Ksara Reserve du Couvent 2012, 11,50 euroa
Täyteläinen ja mausteinen libanonilainen punaviini on sekoite Syrah-, Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä. Se sopii mainiosti meze-pöytään silloin kun tarjolla on vaikkapa mausteisia lammaslihapullia.
Meze-Lähi-Idän pikkuherkkuja talvisiin illanistujaisiin
Tuhannen ja yhden yön tarjoilun loihtii vaikka suoraan purkista! |
Pöytään on katettu: vihreää hummusta, halloumi-lammaspyöryköitä, kuskussalaattia, Fatoush-salaattia sekä ruusunmakuisia vaahtokarkkeja! |
Château Ksara Reserve du Couvent 2012, 11,50 euroa
Täyteläinen ja mausteinen libanonilainen punaviini on sekoite Syrah-, Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä. Se sopii mainiosti meze-pöytään silloin kun tarjolla on vaikkapa mausteisia lammaslihapullia.
Meze-Lähi-Idän pikkuherkkuja talvisiin illanistujaisiin
Kommentit
Lähetä kommentti
Ajatustenvaihtoa ruoasta positiivisella pössiksellä. Älä möyhää, kiitos!