Uudenvuoden kestohitti: Nakit & perunasalaatti
Jouluhössötysten jälkeen moni aikoo
ottaa uudenvuoden vastaan yhtä perinteisesti kuin joulunkin. Uutenavuotena
nautitaan nakkeja ja perunasalaattia. Kyseiset tuotteet ovat olleet kaupan
sisäänvetoartikkeli näinä päivinä jo lähes puoli vuosisataa.
Ohje tehty Herra Snellmannille.
Herra Snellmanin Aito nakkeja
vehnätortilloita tai tortillaveneitä
SAKSALAINEN PERUNASALAATTI
8 kiinteää perunaa
vettä, suolaa
pieni sipuli tai punasipuli
2–3 rkl kapriksia
ÖLJYKASTIKE
2/3 dl öljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl karkeaa dijoninsinappia
1 tl sokeria
1 tl sokeria
suolaa
mustapippuria
Keitä perunat kuorineen ja
kuori kuumina Kuutioi perunat ja kaada päälle öljykastike. Se maustaa hyvin
lämpimät perunat.
Silppua sipuli. Sekoita sipulit ja kaprikset perunasalaatin
joukkoon.
Kääri kuumennetut nakit perunasalaatin kanssa tortillaan tai tarjoa ne tortillakupista.
Kääri kuumennetut nakit perunasalaatin kanssa tortillaan tai tarjoa ne tortillakupista.
Kommentit
Lähetä kommentti
Ajatustenvaihtoa ruoasta positiivisella pössiksellä. Älä möyhää, kiitos!