The Cowbell -ruokarekka parkeerasi Tapanilaan
Itsenäisyyspäiväviikonloppuna
tapanilalaisen Mosa Ineriorsin pihalle Viertolantielle oli parkeerattu uutuudenkarhea
ruokarekka The Cowbell. Lehmänkellon on omin
käsin rakentanut Suomen tunnetuin ruokakuvaaja Sami Repo. Rekan keittiössä
Samin kanssa kokkasivat tällä kertaa ruokatoimittajat Suvi Rüster ja Marja Samuli.
"Rekka
on ainutlaatuinen koko maailmassa. Kaikki on tehty käsityönä ja pieteetillä,
aina ruokakonttikeittiön jokaisesta yksityiskohdasta ja kiinnitetystä pultista
viimeiseen suupalaan saakka", Sami
kertoi "Ruoka valmistetaan aidossa
espanjalaisessa 300 kg painavassa puuhiiliuunissa, joka antaa kypsennettäville
raaka-aineille aivan oman pikantin lisänsä. " Repo markkinoi Food
Truckiaan B-to-B -tyyliin, eli jos kaipaat ruokarekkaa tapahtumaasi, kilauta
Revolle. Puhelinnumero on 0400 636610.
Tapanilassa
ruokarekan keittiössä häärivät monien lehtien palstoilta tutut
ruokatoimittajat Suvi Rὒster ja Marja Samuli. He olivat kokanneet Chicken Peshawaria, joka oli
viedeä kielen.
"Food Truckissa me
siis grillattiin se broisku puuhiiliuunissa, joka tietysti antoi ruoalle oman
ihanan twistinsä, mutta muuten soossi tehtiin suunnilleen ohjeella, jossa oli
noin 15 eri maustetta. Oli muuten aika haastavaa, saada sellainen 150 annoksen
kastike oikean makuiseksi, kun ohje on tehty kotikeittiöön ", Suvi kertoi.
Chiken Peshawar oli todellinen herkku, joten odottelemme ohjeen julkaisua kieli pitkällä. Suvin kehittämä resepti kun on toistaiseksi vielä salaisuus.
Chiken Peshawar oli todellinen herkku, joten odottelemme ohjeen julkaisua kieli pitkällä. Suvin kehittämä resepti kun on toistaiseksi vielä salaisuus.
Kommentit
Lähetä kommentti
Ajatustenvaihtoa ruoasta positiivisella pössiksellä. Älä möyhää, kiitos!